Veliki gasilski žur na Kokrici uspel!
27.06.2019

Z novim vodstvom, so v društvo prišle tudi nove ideje in svež drugačen pristop k izvajanju aktivnosti v društvu. Največji preskok, pa smo prav zagotovo pripravili prav na področju veselic. To se kaže v zadnjih 3 letih, saj je obiskanost veselice praktično it leta v leto večja. To je odličen pokazatelj, da delamo dobro in ste z našo organizacijo dogodkov zadovoljni.

V letošnjem letu sta nas v petek zabavali skupina Pop Design in radijska veselica Petkova pumpa z DJ Johnnyjem na čelu. Žur je bil res nepozaben. Skupino Pop Design ste obiskovalci vzeli za svoje, zato so sedaj na naši veselici že kar redni gosti. Kadar na odru niso zažigali oni s svojimi večnimi in zimzelenimi besedili, pa je množico dobro razgrel DJ Johnny, ki je poskrbel za še bolj živahen žur in hitrejši ritem.

Presenečenje, katero smo pripravili v soboto, pa je bila pevka, ki je predvsem v zadnjem času pridobila na prepoznavnosti – Ines Erbus. Tudi ona je s svojim glasom (in stasom) razgrela množico in naredila pravi žur. Podporo so ji nudili tudi skupina Calypso, ki pa so tudi že stari znanci veselice na Kokrici.

Obiskanost v obeh dneh je bila dobra, tako da smo zelo zadovoljni. Na tem mestu se velja zahvaliti vsem, ki ste veselico obiskali – na ta način ste nam izkazali podporo in zagotovili, da se bomo tudi v prihodnje trudili, da pripravimo še večji in boljši žur! Zahvale vsem članom PGD Kokrica in vsem ostalim zunanjim sodelavcem, ki so pomagali pri izvedbi veselice – brez vas, tak dogodek nebi bil mogoč. Prav tako pa sponzorji in donatorji – hvala vam za vaš prispevek. Na ta način ste podprli delovanje lokalnega gasilskega društva, nam dali novega zagona in volje, za delo v prihodnje.

Z mislimi pa smo že pri prihodnjem letu – ves čas namreč iščemo izboljšave, katere imamo možnost vpeljati na gasilsko veselico. Lahko vam razkrijem, da za prihodnje leto pripravljamo tudi nekaj sprememb v kulinarični ponudbi na veselici, prav tako pa bomo dopolnili asortiman ponujenih osvežilnih pijač.

Verjetno pa vas najbolj zanima kdo bo drugo leto poskrbel za odlično vzdušje na veselici? No, to bomo naredili gasilci. Kar pa se tiče glasbenih izvajalcev, naj vas razveselimo, da imamo s skupinami že sprejete dogovore o sodelovanju. Več vam pa v tem trenutku ne povemo, saj želimo, da še vsaj za nekaj časa to ostane skrivnost. Zagotovimo pa vam lahko, da bo to žur, kakršnega na Kokrici do sedaj še ni bilo! Več o tem, pa v letu 2020!

Dostop do celotne galerije slik: TUKAJ

V spodnji galeriji pa si lahko ogledate tudi nekaj slik