storitve

Vam, vašemu podjetju ali društvu, nudimo tudi širok nabor storitev. Nekaj najpogostejših vam predstavljamo na tej strani. V kolikor željene storitve ne najdete, ali pa želite ponudbo, se lahko na nas obrnete s poizvedbo preko kontaktnega obrazca.

NAJEM DVORANE

V kratkotrajni najem oddajamo dvorano našega gasilskega doma. V dvorani vam pripravimo želeno število stolov in miz. Prav tako je v prostoru pripravljeno ozvočenje, projektor, povezava v splet in risalna tabla. Prostor vam ustrezno pripravimo in predhodno ogrejemo oziroma ohladilo. Dvorana je primerna za srečanja na strokovnem nivoju (izobraževanja, poslovni sestanki, srečanja). Dvorana je bila v letu 2019 prenovljena in je tako opremljena z vsemi najmodernejšimi standardi.

IZPOSOJA GASILSKIH GARNITUR

V društvu si lastimo 60 kompletov gasilskih miz in klopi. Te so primerne za piknike in vsa ostala srečanja v času, ko je vreme primerno za dogodke na prostem. Poleg klasičnih miz in klopi, vam nudimo tudi nekaj kosov okroglih barskih mizic. Poleg miz, na izposojo nudimo tudi ostalo potrebno piknik opremo – večji žar in hladilne skrinje. S takšno količino miz, smo zmožni pokriti tudi večje dogodke – do 500 oseb. Za prevoz opreme morate poskrbeti sami.

Povpraševanje: kontaktni obrazec ali Blaž na tel.:  041 596 527

POŽARNO VAROVANJE

V skladu z zakonodajo in pravili gasilske službe, smo PGD Kokrica usposobljeni za opravljanje požarne straže in varovanja. Zagotovimo vam prisotnost naših usposobljenih operativnih gasilcev in gasilskega vozila. Z najemom in vzpostavitvijo požarne straže si zagotovite višjo stopnjo varnosti – ta je predvsem potrebna ob opravljanju vročih del in adaptacij na javnih objektih. Prisotni smo tudi na veliko javnih prireditvah – športne prireditve, zborovanja in koncerti.